Degustacioni centar

mesto dobre energije

Pre nekoliko godina pokrenuli smo zanimljiv projekat Organic turizma, gde posetioce našeg domaćinstva upoznajemo sa blagodetima okruženja u kome proizvodimo, priorodnim resursima ivanjičkog kraja i dajemo savete za zdrav život.

U okviru projekta otvorili smo i degustacioni centar Floriva destilerije – mesto okupljanja ljubitelja domaćih pića, organskih proizvoda, hedonista, i svih onih koji su spremni da istražuju nove ukuse i zaborave na komercijalne proizvode. Kombinacija modernog i arhaičnog enterijera u kome dominira jedva obrađeno masivno drvo, sa pogledom na naše zasade, učiniće da se bar na kratko opustite i uživate u ambijentu.

Degustacioni centar je za 3 godine koliko postoji, posetilo preko 5.000 domaćih i stranih turista, među kojim su prednjačili posetioci iz Nemačke i Slovenije. Organizovano je na stotine zanimljivih prezentacija o sve popularnijoj organskoj proizvodnji voća kao i seminara o zdravom životu. Redovno organizujemo degustacije svih proizvoda koje Floriva ima u prodaji ali i onih koji su rezervisani isključivo za posetioce degustacionog centra.

Centar nudi edukativni materijal, prostor za uživanje, opremu za prezentacije i otvoren je svakim danom od 08 – 20h. Pozivamo vas da nas posetite i proverite zašto je ovo nezaobilazna tačka na vašoj turističkoj mapi.

Živeli.

#floriva_d.o.o

Pratite nas na instagramu