floriva ivanjica

Posvećeni savremenoj proizvodnji

priča o porodičnoj firmi

Porodična firma Floriva iz Ivanjice nastala je sa ciljem usavršavanja proizvodnje šumske jagode, sadnica jagodastog voća, organizovanja koopeartive, otkupa proizvoda, prerade istih i prodaje na domaćem i inostranom tržištu. Koristeći prirodne resurse našeg kraja, dobru intuiciju, stečeno iskustvo i najsavremenije tehnike u proizvodnji, uspeli smo da proizvedemo kvalitetne domaće proizvode, čak i jedinstvene kada je u pitanju šumska jagoda.

Savremena proizvodnja

Sadnice proizvodimo od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija, a sve u cilju očuvanja kvaliteta i zadovoljstva klijenata.

ponuda sadnica

Prerada

Najfinije plodove prerađujemo u najkvalitetnije proizvode. Ponosni smo na naše rakije, likere, sokove i voćna vina.  

pregled proizvoda

0
Sorti jagodastih voćki
0
Zadovoljnih kupaca
0
Zaposlenih
0
Proizvedenih sadnica godišnje

Zašto izabrati nas

prednosti rasadnika

Veći prinosi, zadovoljni kupci

Prednosti kontejnerskih sadnica koje mi proizvodimo u odnosu na druge vrste sadnica (čupane, frigo...) su visok procenat primanja, brz nastavak rasta po rasađivanju, bolje napredovanje biljaka, veći prinosi, bolja otpornost, brži povraćaj uloženih sredstava i, najvažnije, mogućnost celogodišnje sadnje.

Vrhunski kvalitet

Prvi smo u Srbiji počeli sa proizvodnjom sadnica od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija, a sve u cilju očuvanja kvaliteta i zadovoljstva klijenata.

Prilagođen sadni materijal

Odabrani sadni materijal prilagođen je klimatskim uslovima našeg podneblja i odlična je osnova za formiranje velikih plantažnih zasada, ali i organizovanje proizvodnje u kućnoj radinosti.

Stručna podrška

Našim kooperantima dajemo kompletnu podršku u organizovanju
proizvodnje: obuku, sadni materijal, folije za zemljište i prekrivanje zasada, sisteme za navodnjavanje, mreže za zasenu, zaštitna sredstva, sredstva za prihranjivanje, ambalažu za pakovanje, savetodavnu službu, zagarantovanu cenu i siguran otkup po ugovoru o kooperaciji.

Pouzdanost pre svega

Osim vrhunskog kvaliteta proizvoda, trudimo se da našim klijentima obezbedimo uvek tačne informacije, dobru komunikaciju, besprekornu saradnju i povoljne cene.

Isporuka na kućnu adresu

Kompletan sadni materijal koji poručite kod nas biće dostavljen na traženu adresu. Manje porudžbine šaljemo kurirskom službom.

#floriva_d.o.o

Pratite nas na instagramu