Osnovna delatnost porodične firme Floriva je proizvodnja organskih sadnica jagodastih voćki, gajenje istih i prerada najfinijih plodova u najkvalitetnije proizvode.

Usavršavanjem kroz tri genercije, uz mnogo ljubavi, stečenog znanja i uloženog truda, ponosni smo na postignute rezultate. Plodovi ubrani po obroncima planina Golije i Javora pretočeni su u prefinjenu rakiju od šumske jagode Fragoliju i voćna vina edicije Forest. Besprekornim praćenjem celog procesa stvaranja, gde je svaki deo podjednako bitan, počevši od proizvodnje, nege, ubiranja, skladištenja i prerade izgradili smo jednistveni model rada u kome umeće naših stručnjaka i saradnika dolazi do izražaja.  

Sada, sa velikim zadovoljstvom, možemo da predstavimo vrhunske proizvode stvorene rukama velikog broja pojedinaca i usavršene od strane stručnjaka Florive.

Jedinstven karakter, visok kvalitet i specifičan stil čine našu rakiju i voćna vina dobro prepoznatljivim. Ukusa koji okrepljuje, mirisa koji zavodi.   

Sipaj, poželi tri želje i oseti snagu božanske prirode.

Nazdravi za život, ljubav i sreću!

Fragolija

rakija od šumske jagode

5,899.00 RSD

Rakija od šumske jagode

Boca Fragolije od 200ml sadrži 2000 ručno ubranih plodova šumske jagode. Rakija je pravljena po originalnoj recepturi i sadrži 40% alkohola. Jedinstveno pakovanje predstavlja idealan poklon za prave ljubitelje domaće rakije.

Popust

Forest Queen

Voćno vino šumske jagode

480.00 RSD1,950.00 RSD

Voćno vino šumske jagode

Kraljica šumskog voća, zavodnica snažnog karaktera. Na jeziku sočna, fine voćne svežine i savršene strukture. Svaki gutljaj i miris vina od šumske jagode vratiće vas na osunčane zelene livade, budeći sećanja na detinjstvo i životnu snagu. Služi se ohlađeno na 14°C. 

Popust

Forest Lady

voćno vino kupine

180.00 RSD1,100.00 RSD

Voćno vino kupine

Crna dama šumskih proplanaka. Vino dobijeno selekcijom zrelih plodova kupine, okrepljuje dušu i telo. Sočno i pitko, fine strukture i arome. Od davnina se koristi kao lek. Zbog voćnog karaktera najčešće se služi kao desertno vino. Odlično ide uz jela od divljači, ribe i blage sireve. Servira se na nižim temperaturama od 12°C do 15 °C. 

Popust

Forest Princess

voćno vino maline

200.00 RSD1,300.00 RSD

Voćno vino maline

Usklađene arome i boje, dočarava miris tek sazrelih plodova maline, princeze naših krajeva. Kroz rapsodiju voćnog ukusa okrepite svoj organizam mnoštvom vitamina. Finog i slatkastog ukusa, idealno je za gustiranje uz čokoladni desert ili kao poseban dodatak vašem voćnom koktelu. Služi se ohlađeno na 14°C. 

Popust

Forest Love

voćno vino šumskog voća

200.00 RSD1,200.00 RSD

Voćno vino šumskog voća

Vino ne daje ljudima ništa novo, ono samo pokreće ono što je u čoveku uspavano. Probudite ljubav i darujte ljubav. Uplovite u harmoniju ukusa i osetite aromu najsočnijih šumskih plodova  koje smo za Vas pretočili u najfinije voćno vino. Obradujte drage osobe i uz neki čokoladni desert poslužite naše vino fino ohladjeno na 15°C. 

Popust

Forest Duchess

voćno vino žute maline

330.00 RSD1,100.00 RSD

Voćno vino žute maline

Pravo iznenađenje za vaša nepca, neočekivanih egzotičnih aroma i ukusa u svakoj kapi. Sunčevi zraci preliveni u eksploziju boja. Pravi izbor za sve ljubitelje vina koji su spremni da uživaju u čaroliji jedinstvenog ukusa. Poslužite uz voćne torte ili karamel kolače ohlađeno na 14°C. 

Popust

Forest Wizard

voćno vino aronije

200.00 RSD1,300.00 RSD

Voćno vino aronije

Čarobne bobice Aronije obiluju hranjivim materijama i antioksidansima, poput vitamina C i antocijana pa su prava blagodat za zdravlje i dugovečnost. Pretočene u vino snažnog karaktera, punog ukusa savršeno izbalansirane slatkoće i kiselosti, čine svaki gutljaj okrepljujućim. Idealno će se uklopiti uz prevrele sireve ili čokoladne deserte.

Popust

Forest Beauty

voćno vino jagode

200.00 RSD1,300.00 RSD

Voćno vino jagode

Zrele, sočne i letnjim suncem obasjane plodove jagode, pretočili smo u osvežavajuće vino intenzivnog voćnog mirisa i snažnih voćnih impresija. Slasna i zavodljivo crvena, jagoda je oduvek simbol ljubavi, strasti i energije. Osetite je u čaši domaćeg vina i zalogajima mlečne čokolade, orašastih plodova i kremastih deserta. 

Popust

Forest Empress

voćno vino borovnice

280.00 RSD1,900.00 RSD

Voćno vino borovnice

Odrasla pored bistrih planinskih potoka, napojena rosom i suncem, ona je vaš lek iz prirode. Suvereno caruje zelenim obroncima Golije i Javora. Povoljno utiče na digestivni trakt, obiluje vitaminima, antioksidansima i pravi je eliksir mladosti i zdravlja. Ovo aromatično i pitko vino odlično će se složiti sa plavim sirevima i finim pastama. 

Popust

Forest Fairy

voćno vino ribizle

200.00 RSD1,300.00 RSD

Voćno vino crne ribizle

Mirisne, tamne bobice prepune intenzivne arome pretočene su u izuzetno vino raskošnog ukusa. Visok sadržaj vitamina, antioksidanasa i minerala čini ovo vino eliksirom zdravlja. Sklad kiselkasto-slatkog ukusa, osvežavajućeg karaktera i fine strukture najbolje ćete osetiti ako ga pijete na temperaturi od 15°C do 18 °C. Odlično se slaže uz čokoladne deserte.