Sve sadnice

  • null

    Jagoda

  • null

    Malina

  • null

    Borovnica

Borovnica

Sorta Duke

Duke je rana sorta borovnice, veoma prinosna i otporna na bolesti, krupnih plodova, odličnog ukusa koji su veoma dugog veka trajanja u svežem stanju.

Sezona branja: Duke u Srbiji u nižim predelima do 300 mnv pristiže na branje oko 15-20. juna, a u višim predelima od 25-30 juna. Ubiranje plodova traje do 25 dana. Plodovi su odlične krupnoće i obojenosti.

Kvalitet ploda: Duke ima krupne plodove prosečne težine 2 gr kompaktnog oblika, sjajne plave boje i odličnih skladišnih osobina u svežem stanju. Ukus ploda je odilčan I najtraženija je u svetu jer predstavlja standard u proizvodnji, a za prodaju u svežem stanju je najbolja.

Upotreba ploda u svežem stanju: Duke je najbolja i najtraženija sorta borovnice u EU za svežu konzumnu upotrebu u malim pakovanjima (125 i 250 gr). Plodovi mogu na temperaturi od +2 do +4°C biti sveži do 30 dana a u kontrolisanoj atmosferi do 90 dana i pri tom odlično podnose transport na udaljena tržišta kao što je EU i Rusija. Za svežu prodaju plodovi se beru u 60% fiziološke faze zrelosti direktno u male posude ili gajbe i što pre idu u pothladu i na tržište.

Sertifikovane sadnice borovnice Duke sa potrebnom dokumentacijom za ostvarivanje prava na subvenciju, možete nabaviti u našoj firmi koja je ovlašćeni uvoznik partnerskih firmi iz Poljske za teritoriju Srbije.

Povezani tekstovi

Poručite sadnice borovnice

Borovnica Duke

kontejnerske sadnice

450.00 RSD
U ponudi su i kontejnerske sadnice borovnice koje uvozimo od partnerskih firmi iz Poljske.
Sadnice su u saksijama zapremine od 1,5 do 2l, garantovanog porekla sa odlično razvijenim korenovim sistemom i dobro razvijenim i razgarnatim nadzemnim delom biljke.

Za veće količine nas kontaktirajte putem telefona 066/864-00-12 ili nam pišite na mejl floriva.ivanjica@gmail.com kako biste se informisali o cenama i predviđenim rabatima. 

Floriva proizvodi isključivo sertifikovani sadni materijal a poseduje i sertifikat za organsku proizvodnju.

Organik sertifikat

 

Floriva je jedina firma u Srbiji koja poseduje EcoCert sertifikat za organsku proizvodnju sadnica.

Ukoliko želite da pokrenete organsku proizvodnju plodova jagodastih voćki, sa našim sadnicama, već prve godine možete imati Organik sertifikat, ukoliko se budete pridržavali uputstava koje dobijate prilikom kupovine sadnica.

 

Galerija slika sadnica borovnice

Potrebna vam je pomoć?

Slobodno nas pozovite ili nam pišite putem Facebook-a ili email-a.

Tel: 032 / 640 000, Email: floriva.ivanjica@gmail.com

Zašto Floriva ?

prednosti rasadnika

Sertifikovane sadnice

Sadnice proizvodimo od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija.

Sadnice na zahtev

U saradnji sa najboljim  rasadnicima  iz Evrope obezbeđujemo i druge vrste  voća  po vašem zahtevu.

Prilagođene sadnice

Odabrani sadni materijal prilagođen je klimatskim uslovima našeg podneblja i odlična je osnova za formiranje velikih  plantažnih zasada, ali i organizovanje proizvodnje u kućnoj radinosti.

Pristupačne cene

Cene naših sadnica pristupačne su kako za hobiste tako i za profesionalne proizvođače.

Kvalitetan sadni materijal

Prednosti sadnica koje mi proizvodimo su visok procenat primanja, brz nastavak rasta po rasađivanju, bolje napredovanje biljaka, veći prinosi, bolja otpornost, i najvažnije, mogućnost celogodišnje sadnje.

Poptuna podrška

Našim kooperantima i kupcima dajemo kompletnu podršku i uputstva za sadnju, odgajanje i proizvodnju voća.