Sve sadnice

 • null

  Jagoda

 • null

  Malina

 • null

  Borovnica

 • null

  Kupina

Borovnica

Sorta Duke

Duke je rana sorta borovnice, veoma prinosna i otporna na bolesti, krupnih plodova, odličnog ukusa koji su veoma dugog veka trajanja u svežem stanju.

Sezona branja: Duke u Srbiji u nižim predelima do 300 mnv pristiže na branje oko 15-20. juna, a u višim predelima od 25-30 juna. Ubiranje plodova traje do 25 dana. Plodovi su odlične krupnoće i obojenosti.

Kvalitet ploda: Duke ima krupne plodove prosečne težine 2 gr kompaktnog oblika, sjajne plave boje i odličnih skladišnih osobina u svežem stanju. Ukus ploda je odilčan I najtraženija je u svetu jer predstavlja standard u proizvodnji, a za prodaju u svežem stanju je najbolja.

Upotreba ploda u svežem stanju: Duke je najbolja i najtraženija sorta borovnice u EU za svežu konzumnu upotrebu u malim pakovanjima (125 i 250 gr). Plodovi mogu na temperaturi od +2 do +4°C biti sveži do 30 dana a u kontrolisanoj atmosferi do 90 dana i pri tom odlično podnose transport na udaljena tržišta kao što je EU i Rusija. Za svežu prodaju plodovi se beru u 60% fiziološke faze zrelosti direktno u male posude ili gajbe i što pre idu u pothladu i na tržište.

Sertifikovane sadnice borovnice Duke sa potrebnom dokumentacijom za ostvarivanje prava na subvenciju, možete nabaviti u našoj firmi koja je ovlašćeni uvoznik partnerskih firmi iz Poljske za teritoriju Srbije.

Povezani tekstovi

Poručite sadnice borovnice

Borovnica Duke

kontejnerske sadnice

500.00 RSD
U ponudi su i kontejnerske sadnice borovnice koje uvozimo od partnerskih firmi iz Poljske.
Sadnice su u saksijama zapremine od 1,5 do 2l, garantovanog porekla sa odlično razvijenim korenovim sistemom i dobro razvijenim i razgarnatim nadzemnim delom biljke.

Za veće količine nas kontaktirajte putem telefona 066/864-00-12 ili nam pišite na mejl floriva.ivanjica@gmail.com kako biste se informisali o cenama i predviđenim rabatima. 

Galerija slika sadnica borovnice

Potrebna vam je pomoć?

Slobodno nas pozovite ili nam pišite putem Facebook-a ili email-a.

Tel: 032 / 640 000, Email: floriva.ivanjica@gmail.com

Zašto Floriva ?

prednosti rasadnika

Sertifikovane sadnice

Sadnice proizvodimo od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija.

Sadnice na zahtev

U saradnji sa najboljim  rasadnicima  iz Evrope obezbeđujemo i druge vrste  voća  po vašem zahtevu.

Prilagođene sadnice

Odabrani sadni materijal prilagođen je klimatskim uslovima našeg podneblja i odlična je osnova za formiranje velikih  plantažnih zasada, ali i organizovanje proizvodnje u kućnoj radinosti.

Pristupačne cene

Cene naših sadnica pristupačne su kako za hobiste tako i za profesionalne proizvođače.

Kvalitetan sadni materijal

Prednosti sadnica koje mi proizvodimo su visok procenat primanja, brz nastavak rasta po rasađivanju, bolje napredovanje biljaka, veći prinosi, bolja otpornost, i najvažnije, mogućnost celogodišnje sadnje.

Poptuna podrška

Našim kooperantima i kupcima dajemo kompletnu podršku i uputstva za sadnju, odgajanje i proizvodnju voća.