Sve sadnice

  • null

    Jagoda

  • null

    Malina

  • null

    Kupina

Jagoda

Jagode su odličan izvor folata i vitamina C, a sadrže i biljne fenole koji, zajedno s antioksidansima, smanjuju rizik od karcinoma i srčanih oboljenja. Dobar su izvor prehrambenih vlakana koja deluju blagotvorno na probavni sistem, snižavaju holesterol u krvi, smanjuju rizik od srčanih oboljenja i štite od karcinoma debelog creva.

 

Sorta Senga Sengana

Senga sengana je trenutno najtraženija sorta jagode za preradu i svežu upotrebu na lokalnom tržištu, veoma otporna i prinosna, krupnih plodova, odličnog ukusa i boje.
sve o sorti jagode Senga Sengana

Sorta Syria

Syria je nova italijanska sorta jagode koja je odlična za preradu i svežu upotrebu, veoma otporna, visokih prinosa, krupnih plodova, odličnog je ukusa i boje. Brzo i lako se bere, a time su troškovi branja dosta niži i profit znatno veći.

sve o sorti jagode Syria

Sorta Irma

Irma je stalnorađajuća popularna sorta jagode za svežu upotrebu, veoma otporna i prinosna, krupnih plodova, odličnog ukusa i boje.

sve o sorti jagode Irma

Povezani tekstovi

Poručite sadnice i proizvode jagode

Jagoda jednorodna Senga sengana

kontejnerske sadnice

40.00 RSD

Cena jedne sadnice je 40 dinara i odnosi se na porudžbinu do 100 komada. Za veće količine nas kontaktirajte putem telefona 066/864-00-12 ili nam pišite na mejl floriva.ivanjica@gmail.com kako biste se informisali o cenama i predviđenim rabatima. Sadnice su kontejnerske, sa svom pratećom dokumentacijom.

Jagoda stalnorađajuća Irma

Kontejnerske sadnice

60.00 RSD

Cena jedne sadnice je 60 dinara i odnosi se na porudžbinu do 100 komada. Za veće količine nas kontaktirajte putem telefona 066/864-00-12 ili nam pišite na mejl floriva.ivanjica@gmail.com kako biste se informisali o cenama i predviđenim rabatima. Sadnice su kontejnerske, sa svom pratećom dokumentacijom.

Forest Beauty

voćno vino jagode

230.00 RSD800.00 RSD

Voćno vino jagode

Zrele, sočne i letnjim suncem obasjane plodove jagode, pretočili smo u osvežavajuće vino intenzivnog voćnog mirisa i snažnih voćnih impresija. Slasna i zavodljivo crvena, jagoda je oduvek simbol ljubavi, strasti i energije. Osetite je u čaši domaćeg vina i zalogajima mlečne čokolade, orašastih plodova i kremastih deserta. 

Galerija slika sadnica jagode

Potrebna vam je pomoć?

Slobodno nas pozovite ili nam pišite putem Facebook-a ili email-a.

Tel: 032 / 640 000, Email: floriva.ivanjica@gmail.com

Zašto Floriva ?

prednosti rasadnika

Sertifikovane sadnice

Sadnice proizvodimo od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija.

Sadnice na zahtev

U saradnji sa najboljim  rasadnicima  iz Evrope obezbeđujemo i druge vrste  voća  po vašem zahtevu.

Prilagođene sadnice

Odabrani sadni materijal prilagođen je klimatskim uslovima našeg podneblja i odlična je osnova za formiranje velikih  plantažnih zasada, ali i organizovanje proizvodnje u kućnoj radinosti.

Pristupačne cene

Cene naših sadnica pristupačne su kako za hobiste tako i za profesionalne proizvođače.

Kvalitetan sadni materijal

Prednosti sadnica koje mi proizvodimo su visok procenat primanja, brz nastavak rasta po rasađivanju, bolje napredovanje biljaka, veći prinosi, bolja otpornost, i najvažnije, mogućnost celogodišnje sadnje.

Poptuna podrška

Našim kooperantima i kupcima dajemo kompletnu podršku i uputstva za sadnju, odgajanje i proizvodnju voća.