Sve sadnice

  • null

    Jagoda

  • null

    Malina

  • null

    Kupina

Malina

Malina je u svim razvijenim zemljama sveta visoko cenjena biljka, prvo zbog neodoljivog izgleda, ukusa i mirisa, a zatim i zbog svog nutritivnog sastava.

Malina je odličan izvor fruktoze, flavonoida, vitamina (C i E), minerala (pogotovo kalijuma). Bogata je vlaknima, a nutritivno naročito zanimljiva zbog visokog sadržaja raznovrsnih antioksidansa. Antocijanini i polifenolna jedinjenja koja su sastavni deo malina su moćni antioksidansi koji imaju antikancerogena svojstva.

Willamette - najbolja malina za preradu

Willamette je trenutno najrasprostranjenija sorta maline u Srbiji, otporna, prinosna, srednje krupnih plodova odličnog ukusa, koji su veoma traženi za zamrzavanje.
sve o sorti Wilamette

Enrosadira - najbolja konzumna malina

Enrosadira je remotantna sorta maline, veoma prinosna, krupnih svetlocrvenih plodova, odličnog ukusa i veoma dugog veka trajanja u svežem stanju.

sve o sorti Enrosadira

Primalba

Primalba je nova sorta maline, remontantna, uspravnog rasta, ranog vremena zrenja, ukusnih, krupnih, jarko crvenih plodova, veoma prinosna i odlična za mašinsku berbu.

sve o sorti Primalba

Delniwa

Delniwa je remotantna sorta maline, uspravnog rasta, ranog vremena zrenja, posebno ukusnih, krupnih, crvenih plodova, veoma prinosna i odlična za mašinsku berbu.

sve o sorti Delniwa

Sertifikovane kontejnerske sadnice maline starog, crnog, američkog Vilameta kategorije ELITA, koje su proizvedene od bezvirusnih matičnih biljaka uvezenih iz najuglednije holandske kuće Nakt i najviše su sertifikovane kategorije dostupne u našoj zemljie kao i nove sorte za konzumnu proizvodnju Enrosadira. Sa ovim sadnicama obezbeđujete subvenciju od države kao i visoke prinose i odličan kvalitet plodova. 

Povezani tekstovi

Poručite sadnice i proizvodi maline

Forest Princess

voćno vino maline

340.00 RSD1,100.00 RSD

Voćno vino maline

Usklađene arome i boje, dočarava miris tek sazrelih plodova maline, princeze naših krajeva. Kroz rapsodiju voćnog ukusa okrepite svoj organizam mnoštvom vitamina. Finog i slatkastog ukusa, idealno je za gustiranje uz čokoladni desert ili kao poseban dodatak vašem voćnom koktelu. Služi se ohlađeno na 14°C. 

Forest Duchess

voćno vino žute maline

430.00 RSD1,500.00 RSD

Voćno vino žute maline

Pravo iznenađenje za vaša nepca, neočekivanih egzotičnih aroma i ukusa u svakoj kapi. Sunčevi zraci preliveni u eksploziju boja. Pravi izbor za sve ljubitelje vina koji su spremni da uživaju u čaroliji jedinstvenog ukusa. Poslužite uz voćne torte ili karamel kolače ohlađeno na 14°C. 

Galerija slika sadnica maline

Potrebna vam je pomoć?

Slobodno nas pozovite ili nam pišite putem Facebook-a ili email-a.

Tel: 032 / 640 000, Email: floriva.ivanjica@gmail.com

Zašto Floriva ?

prednosti rasadnika

Sertifikovane sadnice

Sadnice proizvodimo od bezvirusnih matičnih zasada koji su pod stalnom kontrolom inostranih i domaćih nadležnih institucija.

Sadnice na zahtev

U saradnji sa najboljim  rasadnicima  iz Evrope obezbeđujemo i druge vrste  voća  po vašem zahtevu.

Prilagođene sadnice

Odabrani sadni materijal prilagođen je klimatskim uslovima našeg podneblja i odlična je osnova za formiranje velikih  plantažnih zasada, ali i organizovanje proizvodnje u kućnoj radinosti.

Pristupačne cene

Cene naših sadnica pristupačne su kako za hobiste tako i za profesionalne proizvođače.

Kvalitetan sadni materijal

Prednosti sadnica koje mi proizvodimo su visok procenat primanja, brz nastavak rasta po rasađivanju, bolje napredovanje biljaka, veći prinosi, bolja otpornost, i najvažnije, mogućnost celogodišnje sadnje.

Poptuna podrška

Našim kooperantima i kupcima dajemo kompletnu podršku i uputstva za sadnju, odgajanje i proizvodnju voća.